PAZARLAMA VE PERAKENDE EMLAK DANIŞMANLIĞI SERTİFİKA EĞİTİM PROGRAMI

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Meslek içi eğitim çalışmaları kapsamında, Odamız ile T.C. İstanbul Valiliği İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan işbirliği belgesi uyarınca; emlak sektöründe faaliyet gösteren Odamız Üyelerine yönelik ücretsiz olarak “Pazarlama ve Perakende Emlak Danışmanlığı Sertifika Eğitim Programı” düzenlenecektir.

•  Eğitim Programı’na; Odamız Üyesi gerçek ya da tüzel kişi emlak müşavirleri ile emlak müşavirliği firmalarında son 3 aydır çalıştığını SGK aylık prim ve hizmet belgesi ibraz etmek suretiyle ispat eden çalışanlar katılabilecektir.
  • Eğitim programı toplamda 200 saat sürecek olup, programın başlama tarihi, derslerin nerede olacağı ve ders programı yeterli sayıda başvuru toplandığı zaman kursiyerlere duyurulacaktır. Derslerin mesai saatleri sonrası başlaması öngörülmektedir.
  • Aşağıda yer alan başvuru belgeleri ile İstanbul Ticaret Odası Ana Hizmet Binası 1. Kat İleri Araştırmalar Koordinatörlüğüne kayıt yaptırabilirsiniz. (Reşadiye Cad. 34112 Eminönü)

Başvuruda Aranan Belgeler
- Başvuru Formu

- Faaliyet Belgesi (Odamız Üyesi firma sahibi veya ortağı için)

Odamız Ana Hizmet Binası, Hizmet Birimleri ve Web Sitesi’nden temin edilebilir.
- Son 3 aylık SGK aylık prim ve hizmet belgesi (Odamız Üyesi firmalarda çalışanlar için)
- Kimlik fotokopisi
- En az ilkokul diploması fotokopisi veya ehliyet fotokopisi

- 1 adet vesikalık fotoğraf

Kurslarla ilgili detaylı bilgi için:

Caner Mert: 0 (212) 455 6084

Yakup Efe Soysal: 0 (212) 455 6570

PAZARLAMA VE PERAKENDE EMLAK DANIŞMANLIĞI SERTİFİKA EĞİTİM PROGRAMI

Başvuruda Aranan Belgeler
- Başvuru Formu

- Faaliyet Belgesi (Odamız Üyesi firma sahibi veya ortağı için)

Odamız Ana Hizmet Binası, Hizmet Birimleri ve Web Sitesi’nden temin edilebilir.
- Kimlik fotokopisi
- En az ilkokul diploması fotokopisi veya ehliyet fotokopisi

- 1 adet vesikalık fotoğraf

Kurslarla ilgili detaylı bilgi için:

Caner Mert: 0 (212) 455 6084

Yakup Efe Soysal: 0 (212) 455 6570