Varşova İnsani Yardım ve Kalkınma Fuarı

11-13 Haziran 2019 Tarihlerinde Polonya'da Gerçekleşecek Fuarda Yatırım Fırsatlarını Keşfedin!

Varşova İnsani Yardım ve Kalkınma Fuarı; iş dünyası, hükümet yetkilileri, STK’lar, Birleşmiş Milletler (BM) organları gibi uluslararası örgütlerin temsilcilerini bir araya getiren, orta ve doğru Avrupa’nın merkezinde gerçekleştirilen büyük bir fuar etkinliği olup; Polonya Hükümeti himayesinde düzenlenmektedir.

Bu etkinlik kapsamında, ihtiyaç duyan ülkelere insani yardım ve kalkınma programlarına yönelik ihdas edilen büyük ölçekli kaynaklardan pay alınması ve projelere işadamlarının çözüm ortağı olarak iştirak edebilmesi imkânları mevcuttur.

Organizasyona fuar katılımcısı ve ziyaretçi olarak iştirak edilebilmektedir. Bunun yanı sıra, İş dünyası-hükümetler (B2G) ve B2B (ikili işbirliği) imkânları ve ayrıca konferans, tedarikçiler forumu ve networking olanakları da program kapsamında sunulmaktadır.

Hedeflenen Sektörler arasında:

1-lojistik (iletişim ve ulaştırma)

2-medikal (ilaç, medikal kıyafet ve ekipman, ilk yardım, acil müdahale hizmetleri)

3-barınma (çadır, konteyner, su arıtma, yıkama ve diğer alt yapı sistemleri, malzeme desteği)

4-güvenlik (güvenlik sistemleri, kolluk kuvveti-itfaiyeci ve kurtarma ekipmanları, mayın temizliği ve diğer mühimmat saptama ekipmanları)

5-gıda (gıda üretimi, tohum, gübreleme ve yetiştiricilik) yer almaktadır.

İletişim bilgileri:

Krzysztof Pytlarz | Proje Direktörü Tel. +48 504 651 923 | e-mail: k.pytlarz@warsawexpo.eu Tomasz Żółkowski | Proje Müdürü Tel. +48 517 138 289 | e-mail: t.zolkowski@warsawexpo.eu

Varşova İnsani Yardım ve Kalkınma Fuarı

Hedeflenen Sektörler arasında:

1-lojistik (iletişim ve ulaştırma)

5-gıda (gıda üretimi, tohum, gübreleme ve yetiştiricilik) yer almaktadır.

İletişim bilgileri: