HİNDİSTAN İNŞAAT MALZEMELERİ SEKTÖREL TİCARET HEYETİ PROGRAMI

Ticaret Bakanlığı Koordinatörlüğü ve Odamız'ın İşbirliğinde Gerçekleşecek Organizasyonlar Yatırım Alanlarınızı Genişletecek.
İstanbul Ticaret Odası olarak; ülkemizden katma değeri yüksek ve kaliteli ürünlerin ihracatının gerçekleştirilmesine katkı sağlanması ve 500 Milyar Dolarlık ihracat hedefinin 100 Milyar Dolarının İnşaat Malzemeleri sektörü tarafından gerçekleştirilmesine yönelik sektörel hedefe destek olunması amaçları çerçevesinde, Odamızca 25-29 Kasım 2019 tarihleri arasında Hindistan’ın Mumbai şehrinde “İnşaat Malzemeleri Sektörel Ticaret Heyeti Programı"  adıyla bir organizasyon düzenlenecektir.

Ticaret Bakanlığı Koordinatörlüğü ve Odamız organizatörlüğünde düzenlenecek organizasyon çerçevesince, heyet kapsamında belirlenen kişi başı katılım payı 1200 ABD Doları’dır.  Katılım payına “İstanbul-Mumbai çift yön ekonomi sınıfı uçak bileti, tek kişilik odada konaklama (oda+kahvaltı), program kapsamındaki transferler, ikili iş görüşmeleri organizasyonu, tercümanlık hizmetleri, yerinde kurum/firma ziyaretleri, tanıtım kitapçığında firma tanıtımının yapılması ve diğer tanıtım giderleri” dâhildir.

Bu hususlar çerçevesinde, heyete katılmak isteyen firmaların ekte yer alan Sektörel Ticaret Heyeti Katılımcı Firma Bilgi Formu (EK C-2) ve Sektörel Ticaret Heyeti Katılımcı Firma Talep Yazısını (EK C-3) doldurarak, firma İmza Sirküleriyle birlikte en geç 30 Eylül 2019 saat 17:00’a kadar aşağıdaki iletişim bilgileri doğrultusunda Odamız Uluslararası İlişkiler Müdürlüğü’ne göndermeleri rica olunur.
Düzenlenecek heyete ilişkin, Türkiye-Hindistan arasındaki ticari ilişkilerin yanı sıra iş insanları için yeni ticaret ve yatırım fırsatlarının ele alınacağı İş Forumu, Odamız üyesi ihracatçı firmalar ile ithalatçı Hintli firmalar arasında organize edilecek ikili iş görüşmeleri (B2B) etkinliği ve Mumbai’de hedef sektörde faaliyet gösteren ilgili kurum ve firmalara yönelik ziyaretler düzenlenecek olup, taslak etkinlik programının ayrıntılarına ekte yer alan dokümanlardan erişim sağlayabilirsiniz.

Detaylı Bilgi için:
Yasin Uygur / Hülya Torlak