Sağlık Sektörü UR-GE Projesi Hk.

DÜNYA’YA İSTANBUL TİCARET ODASI İLE “İLAÇ” OLACAĞIZ

Ticaretin sınırları yeniden şekilleniyor, artık ülkemiz için hedef tüm dünya.

Bu bağlamda İstanbul Ticaret Odası olarak sizleri; yeni ticari ortaklıklar oluşturmanızı sağlamak ve o ülkelerde ticaret yapabilecek donanımı kazandırmak için “İlaç ve Tıbbi Cihaz Sektörü İhracat Seferberliği” Projesini başlatıyoruz.

Ekonomi Bakanlığı'nın "Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi" (UR-GE) programı kapsamındaki projemiz Türkiye'de bu iki alt sektöre özel yapılmış ilk URGE çalışması olacaktır. Odamıza üye, İlaç ve Tıbbi Cihaz alanında faaliyet gösteren ve bu projede yer almaya hak kazanacak 30 şirkete birçok avantaj sunulacaktır.

Firmalara Sunulacak Avantajlar

•    Geleceğiniz için İhtiyaç Analizi,
  •    Yüksek Standartlı Eğitim ve Danışmanlık,
  •    Yurtdışı Pazarlama Faaliyetleri (Pazar ziyaretleri, küme tanıtımı, marka faaliyetleri, yurtdışı fuar katılımı, ticaret heyeti, eşleştirme vb.),
  •    Alım Heyeti Organizasyonları

Her bir faaliyet sonucunda oluşacak harcamaların %75'i Ekonomi Bakanlığı'nca desteklenecektir. Bu destek dışında kalan %25’lik bütçe tutarının YARISI ise Odamızca karşılanacaktır.

Siz de bu projede yer alın, firmanızın sesini yeni pazarlara birlikte duyuralım.

Saygılarımızla,

Sağlık Sektörü UR-GE Projesi Hk.

DÜNYA’YA İSTANBUL TİCARET ODASI İLE “İLAÇ” OLACAĞIZ

Ticaretin sınırları yeniden şekilleniyor, artık ülkemiz için hedef tüm dünya.

Firmalara Sunulacak Avantajlar

•    Geleceğiniz için İhtiyaç Analizi,