İSVİÇRE GÜNLERİ 2019

20 - 22 Eylül tarihleri arasında İsviçre Dış Ticaret ve Yatırım Ofisi ve Türkiye'de İsviçre Ticaret Odası Derneği, İsviçre İstanbul Başkonsolosluğu ve Swiss Global Entreprise işbirliğiyle, Bomontiada’da, "Swiss Days 2019" etkinliğini düzenlenecektir.

20 - 22 Eylül tarihleri arasında İsviçre Dış Ticaret ve Yatırım Ofisi ve Türkiye'de İsviçre Ticaret Odası Derneği, İsviçre İstanbul Başkonsolosluğu ve Swiss Global Entreprise işbirliğiyle, YapıKrediBomontiada’da, "Swiss Days 2019" etkinliğini düzenleyecektir.

Üç gün sürecek Swiss Days’19 etkinliğinin asıl amacı katılımcılara İsviçre’yi ve İsviçreliliği tanıtmaktır. Etkinlik katılımcıların teknoloji, eğitim, kültür alanlarında faaliyet gösteren şirketlerle biraraya gelebilecekleri , İsviçre‘yi ve İsviçre firmalarını tanıyabilecekleri zengin ve benzersiz bir platformda gerçekleşecektir. Başta tarım ve gıda olmak üzere etkinlik alanındaki stantlarda saat, eğitim, sağlık, kozmetik sektörleri gibi gelecek vaat eden sektörlerin tanıtımı yapılacaktır.

İsviçre İstanbul Başkonsolosluğu, Şişli Belediyesi, YapıkrediBomontiada, Swiss Global Entreprise, Swiss Tourism, dDf, Türk Hava Yolları ve Bomonti tarafından desteklenen proje; Business Luzern, Swiss International School in Dubai, Hapimag, Shangri-La İstanbul, Swiss Hotel The Bosphorus, Julius Baer, Penergetic, Tektaş, UBP, Swiss Tourism, Nestle ve La Prairie gibi firmalarla çalışmaktadır.

Etkinlik katılımcıların İsviçre’yi ve İsviçre ürünlerini keşfedebilmeleri için harika bir fırsat niteliğinde. atölyeler, seminerler, konserler ve çocuklar için aktivitelerin ve etkinliğe özel radyo yayını ile Swiss Days’19 herkese hitap edecek şekilde organize edilmiştir. Gala akşamı ve İsviçre Türkiye Ekonomik forum dışındaki tüm etkinlikler de herkes için açık olarak gerçekleşecektir.

İSVİÇRE GÜNLERİ 2019