KOBİ’lerin Dijitalleşmesi için Eşleşme Projesi / Anket Çalışması Hk.

“KOBİ’lerin Dijitalleşmesi için Eşleşme Projesi”ne başlanmıştır.
İstanbul Ticaret Odası, Paris Ticaret ve Sanayi Odası ile işbirliği içerisinde, Türkiye-AB İş Dünyası Diyalogu Hibe Programı çerçevesinde, 1 Nisan 2019 tarihi itibariyle “KOBİ’lerin Dijitalleşmesi için Eşleşme Projesi”ne başlamıştır. Şirketlerin –özellikle KOBİ’lerin- dijitalleşmeye bakış açısını tespit etme ve beklentilerini ölçme amacıyla proje çerçevesinde bir anket hazırlanmıştır.
Anketimizle hedeflenen, şirketlerin dijitalleşmeye bakışı, şirketlerin dijitalleşme noktasında mevcut durumu ve şirketlerin Oda ve meslek kurumları gibi yetkili kuruluşlardan beklentileri konularında fikir sahibi olabilmektir.

Anketi online olarak doldurmak için aşağıdaki linke tıklamanız yeterlidir.

Tüm üyelerimize saygıyla duyurulur.

T4D Proje Sekretaryası:
Uluslarararası İşbirliği ve Projeler Birimi/Uluslararası İlişkiler Müdürlüğü
Tlf: 0 212 455 64 13 - 0212 455 64 22
E-posta: t4d@ito.org.tr

KOBİ’lerin Dijitalleşmesi için Eşleşme Projesi / Anket Çalışması Hk.

“KOBİ’lerin Dijitalleşmesi için Eşleşme Projesi”ne başlanmıştır.

Anketi online olarak doldurmak için aşağıdaki linke tıklamanız yeterlidir.

Tüm üyelerimize saygıyla duyurulur.

T4D Proje Sekretaryası:
Uluslarararası İşbirliği ve Projeler Birimi/Uluslararası İlişkiler Müdürlüğü