PAZARLAMA VE PERAKENDE EMLAK DANIŞMANLIĞI SERTİFİKA EĞİTİM PROGRAMI

Meslek içi eğitim çalışmaları kapsamında,

Odamız ile T.C. İstanbul Valiliği İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan işbirliği belgesi uyarınca; emlak sektöründe faaliyet gösteren Odamız Üyelerine yönelik ücretsiz olarak “Pazarlama ve Perakende Emlak Danışmanlığı Sertifika Eğitim Programı” düzenlenecektir.

•  Eğitim Programı’na; Odamız Üyesi gerçek ya da tüzel kişi emlak müşavirleri ile emlak müşavirliği firmalarında son 3 aydır çalıştığını SGK aylık prim ve hizmet belgesi ibraz etmek suretiyle ispat eden çalışanlar katılabilecektir.
  •  Eğitim programı toplamda 120 saat sürecek olup, programın başlama tarihi, derslerin nerede olacağı ve ders programı yeterli sayıda başvuru toplandığı zaman kursiyerlere duyurulacaktır. Derslerin mesai saatleri sonrası başlaması
    öngörülmektedir.
  •  Aşağıda yer alan başvuru belgeleri ile İstanbul Ticaret Odası Ana Hizmet

Binası 1. Kat İleri Araştırmalar Koordinatörlüğüne kayıt yaptırabilirsiniz.
(Reşadiye Cad. 34112 Eminönü)

Başvuruda Aranan Belgeler

- Başvuru Formu
- Faaliyet Belgesi (Odamız Üyesi firma sahibi veya ortağı için)
Odamız Ana Hizmet Binası, Hizmet Birimleri ve Web Sitesi’nden temin edilebilir.
- Son 3 aylık SGK aylık prim ve hizmet belgesi (Odamız Üyesi firmalarda çalışanlar için)
- Kimlik fotokopisi
- En az ilkokul diploması fotokopisi veya ehliyet fotokopisi
- 1 adet vesikalık fotoğraf

Kurslarla ilgili detaylı bilgi için:
Caner Mert: 0 (212) 455 6084

PAZARLAMA VE PERAKENDE EMLAK DANIŞMANLIĞI SERTİFİKA EĞİTİM PROGRAMI

Meslek içi eğitim çalışmaları kapsamında,

öngörülmektedir.
  •  Aşağıda yer alan başvuru belgeleri ile İstanbul Ticaret Odası Ana Hizmet

Binası 1. Kat İleri Araştırmalar Koordinatörlüğüne kayıt yaptırabilirsiniz.
(Reşadiye Cad. 34112 Eminönü)

Başvuruda Aranan Belgeler

- Başvuru Formu
- Faaliyet Belgesi (Odamız Üyesi firma sahibi veya ortağı için)
Odamız Ana Hizmet Binası, Hizmet Birimleri ve Web Sitesi’nden temin edilebilir.
- Kimlik fotokopisi
- En az ilkokul diploması fotokopisi veya ehliyet fotokopisi
- 1 adet vesikalık fotoğraf

Kurslarla ilgili detaylı bilgi için:
Caner Mert: 0 (212) 455 6084