İSTANBUL TİCARET ODASI KARŞILIKSIZ ÖĞRENİM BURSLARI HAKKINDA

.

Odamız 2019-2020 eğitim öğretim yılı karşılıksız öğrenim burs başvuruları 14.10.2019 tarihi itibariyle sona ermiş bulunmaktadır.

Burs almaya hak kazanan öğrenciler ve burs almaya hak kazanan öğrencilerin hazırlaması gereken evraklar hakkındaki detaylı bilgi, başvuruların değerlendirilmesine ilişkin sürecin tamamlanmasını takiben ilerleyen günlerde internet sitemizden duyurulacaktır.

Geçmiş yıl bursiyerlerimizin de kendi durumlarına ilişkin detaylı bilgi için Odamız internet sitesi üzerinden yapılacak duyuruları takip etmeleri gerekmektedir.

Öğrencilerimize saygıyla duyurulur.

İSTANBUL TİCARET ODASI KARŞILIKSIZ ÖĞRENİM BURSLARI HAKKINDA