İSTANBUL TİCARET ODASI İŞ SÜREÇLERİ ANALİZİ İHALESİ

İstanbul Ticaret Odası iş süreçleri analizi hizmeti alımı için kapalı zarf üsulü ile ihale yapacaktır.
İhaleye katılmak isteyen firmalar ihale şartnamesini 27.11.2017 saat 17:00’a kadar Odamız İdari İşler ve Satınalma Koordinatörlüğü veya www.ito.org.tr ihale duyuruları bölümünden alabilirler.
Odamız ihaleyi yapıp yapmamakta, ertelemekte, dilediğine vermekte ve ihale konusu işin miktarını ihale tarihinden önce arttırıp, azaltmakta serbesttir.
Duyurulur.

İSTANBUL TİCARET ODASI İŞ SÜREÇLERİ ANALİZİ İHALESİ