İTO 2018 Yılı Fuarları Ulaşım, Konaklama, Transfer ve Vize İşlemlerinin Gerçekleştirilmesi İhalesi

2018 yılı ilk yarısı

İstanbul Ticaret Odası, 2018 yılı içerisinde 13 adet fuarın Türkiye Milli İştiraki organizasyonunu gerçekleştirecektir. Söz konusu fuarlar münasebetiyle firma temsilcilerimizin ulaşım, transfer, konaklama ve vize ihtiyaçları ile ilgili olarak ekli şartnamedeki koşullara göre hizmet alımı yapılacaktır. Seyahat işlemlerini yapacak firmaların belirlenmesi için kapalı zarf usulü ile ihale düzenlenmiştir.

İhaleye katılmak isteyen firmaların 07.08.2017 tarihinden itibaren İstanbul Ticaret Odası İdari İşler ve Satınalma Koordinatörlüğü’ne başvurarak veya www.ito.org.tr  web adresinden ilgili şartnameyi almaları gerekmektedir. Tekliflerin kapalı zarf içerisinde 25.08.2017 günü saat 17:00’ye kadar Odamız İdari İşler ve Satınalma Koordinatörlüğü Evrak Takip birimine elden teslim edilmesi gerekmektedir.

Odamız ihaleyi yapıp yapmamakta, ertelemekte, dilediğine vermekte ve ihale konusu işin miktarını ihale tarihinden önce  arttırıp, azaltmakta serbesttir.

Duyurulur.

İRTİBAT BİLGİLERİ

İdari İşler ve Satın alma Koordinatörlüğü

Tel              : 0212 – 455 63 81 – 63 84