11. Uluslararası Yatırım Konferansı ve Saraybosna İş Forumu

Bosna Hersek İstanbul Başkonsolosluğu tarafından Odamıza gönderilen yazıda; Bosna Hersek Cumhurbaşkanlığı himayesinde, Bosna Hersek Dışişleri Bakanlığı'nın desteği, Bosna Bank International Sarajevo (BBI) ve Islam Development Bank Group (ISDB) işbirliği ile 11. Uluslararası Yatırım Konferansı ve Saraybosna İş Forumu’nun, 20-22 Nisan 2020 tarihleri arasında Saraybosna’da düzenleneceği iletilmiştir.

Foruma her yıl Cumhurbaşkanları, Başbakanlar ve Bakanlar ve üst düzey yetkililer katılmaktadır. Anılan Forum geçen yıl 2000 katılımcıyı bir araya getirmiştir.

Dünyanın dört bir yanından çok sayıda yatırımcı, kurumsal fon ve devlet adamının bu yıl düzenlenecek konferansa katılması beklenmektedir. Konferansın temel hedefi; ekonomik ilişkileri güçlendirmek ve Bosna Hersek'e ve bölge ülkelerine yatırım çekmektir. Detaylı bilgileri www.sarajevobusinessforum.com internet sitesinden ulaşabilirsiniz.