2022-2023 DÖNEMİNDE ODAMIZA BURS BAŞVURUSUNDA BULUNAN ÖĞRENCİLER HAKKINDA

1- 2022-2023 eğitim öğretim döneminde, Odamıza burs başvurusunda bulunmuş olan öğrenciler arasından yapılan ilk değerlendirme sonucunda mülakata girmeye hak kazanan bursiyer adaylarına ilişkin sorgulama linki aşağıda yer almaktadır.

2- Kendilerine mülakat tarihi ve saati verilen öğrencilerin, belirtilmiş olan tarihlerde aşağıda bulunan sorgulama linkinde listesi yer alan belgeleri yüklemeleri gerekmektedir.

Kendisine belirtilen mülakat tarihinden sonra hiçbir şekilde belge yüklemesinin kabulü yapılamayacak olup, bu tarihe kadar belgesini yüklemeyen adaylar, bursiyer adaylığına ilişkin haklarını kaybedeceklerdir.

3- İbraz edilen belgelerin başvuru formunda beyan edilen bilgileri doğrulaması gerekmekte olup; eksik belge olması veya başvuru formunda yer alan beyanlar ile çelişen belgelerin ibraz edilmesi halinde adaylara burs bağlanmayacaktır. Burs mülakatına davet edilmiş olmak, bursa hak kazanıldığı anlamına gelmemektedir.

4- Online mülakata çağırılan bursiyer adayı öğrencilerimizin değerlendirilmesine ilişkin sürecin tamamlanmasından sonra, burs mülakatına davet edilip de beyanlarını doğrulamayan öğrencilerimiz yerine, yeni bir değerlendirme yapılması halinde; bu husus Odamız internet sitesinden ilan edilecek olup, kendilerine mülakat tarihi verilmemiş olan öğrencilerimizin de mutlaka Odamız burs duyurularını takip etmeye devam etmesi gerekmektedir.

BURS BAŞVURUSU SONUÇ VE MÜLAKAT TARİHİ SORGULAMA LİNKİ