ABU DABİ – BİRLEŞİK ARAP EMİRLİKLERİ 22 – 28 MAYIS 2023 TÜRKİYE KATILIMI İSTANBUL TİCARET ODASI ORGANİZASYONU HAVAYOLU NAKLİYE, LOJİSTİK VE GÜMRÜK İŞLEMLERİNİN GERÇEKLEŞTİRİLMESİ İHALE ŞARTNAMESİ DUYURUSU

22–28 Mayıs 2023 tarihleri arasında Birleşik Arap Emirlikleri’nin başkenti Abu Dabi’de düzenlenecek Abu Dabi Kitap Fuarı’nda, teşhir edilecek yayınevlerine ait yayınlar; İTO’ya ait çeşitli doküman ve malzemeler ile bunlar dışında ilgili fuar konusu bağlamında taşınması gerekli görülen diğer ürün ile çeşitli yayınların ve gereçlerin gidiş dönüş güzergâhında havayolu ile komple taşıma ve / veya parsiyel taşıma, lojistik ve gümrükleme hizmeti işinin temini için ekli şartname doğrultusunda kapalı zarf üsulü ile ihale yapacaktır.

Tekilf verecek firmaların tekliflerini en geç 06.02.2023 günü saat 16:30’a kadar Odamız İdari İşler ve Satınalma Müdürlüğü Evrak Kayıt birimine elden teslim edilmesi gerekmektedir.

Odamız ihaleyi yapıp yapmamakta, ertelemekte, dilediğine vermekte ve ihale konusu işin miktarını ihale tarihinden önce arttırıp, azaltmakta serbesttir.

Duyurulur.

Dokümanlar