IFAT 2022 Münih 30 Mayıs-3 Haziran 2022 İstanbul Ticaret Odası Organizasyonu Fuar Esnasında İkram Hizmetlerinin Gerçekleştirilmesi Teklif Alma Şartları

Almanya’nın Münih şehrinde 30 Mayıs-3 Haziran 2022 tarihleri arasında düzenlenecek IFAT 2022 Fuarı’nda her gün iştirakçi firma standlarına ikram hizmeti, çay/kahve servisi sunulması ve VIP ikram hizmeti ekli şartnameye göre temin edilecektir.

Tekilf verecek firmaların tekliflerini 21 OCAK 2022 saat 17:00’a kadar Odamız İdari İşler ve Satınalma Müdürlüğüne (cem.kavuk@ito.org.tr) e-posta ile iletmeleri gerekmektedir.

Odamız ihaleyi yapıp yapmamakta, ertelemekte, dilediğine vermekte ve ihale konusu işin miktarını ihale tarihinden önce arttırıp, azaltmakta serbesttir.

Duyurulur.

Dokümanlar