Türk – Çek Ortak Tahkim ve Ticaret Hukuku Konferansı & Yatırım ve İş Forumu

(The English explanation is provided below)

İstanbul Ticaret Odası Tahkim ve Arabuluculuk Merkezi (İTOTAM) & Prag Uluslararası Tahkim Merkezi (PRIAC)

Türk – Çek Ortak Tahkim ve Ticaret Hukuku Konferansı & Yatırım ve İş Forumu

Tarih:
7-8 Mart 2024

Yer:
İstanbul Ticaret Odası
Merkez Bina, Meclis Salonu, 4. Kat
Hobyar Mah. Reşadiye Cad. 34112
Eminönü/İstanbul

Dil:
Konferansın dili İngilizcedir.
konferansla ilgili tüm materyaller Türkçe ve İngilizce dillerinde hazırlanmaktadır.

Format:
Konferansa katılım ücret karşılığında sağlanabilmekte olup, Konferans, 1.5 günlük Seminer Programına ek yarım gün B2B Programından ve programlardan sonra gerçekleştirilecek olan Türk-Çek Sosyal Etkinliklerinden (7 Mart Cemile Sultan Korusu’nda Akşam Yemeği (Tekne ile Ulaşım), 8 Mart İTO’da Akşam Yemeği) oluşmaktadır.

Nasıl Kayıt Olunur?

Konferans Programı

Online Kayıt Formu Linki

PDF Kayıt Formu İndirme Linki

Aşağıda IBAN numaraları yer alan TL ya da EUR hesaplarımıza, açıklama kısmına konferansın adına ek olarak “Konferans Programı”nda yer alan 6 opsiyondan seçtiğiniz opsiyonun numarasını girerek (Örneğin konferansa tek kişi olarak katılacaksanız “ITOTAMPRIAC1” ya da misafir ile katılacaksanız “ITOTAMPRIAC16” şeklinde) ödeme yaptıktan sonra yukarıda linki yer alan online kayıt formunu doldurarak (ya da PDF formatındaki kayıt formunu indirip imzaladıktan sonra itotam@ito.org.tr e-mail adresine göndererek) konferansa kayıt yaptırabilirsiniz. Lütfen ödeme dekontunuzu itotam@ito.org.tr e-mail adresine gönderiniz. Ödemeniz ve kayıt formunuz alındıktan sonra size doğrulama e-maili gönderilecektir.

Kayıt formunun ve ödeme dekontunun eksik olduğu durumlarda konferansa kayıt gerçekleştirilememektedir.

Konferans katılım hakkı başka bir kişiye devredilememektedir.

İstanbul Ticaret Odası TL Hesabı
TR87 0006 2001 6750 0001 2997 95

Istanbul Chamber Of Commerce Arbitration And Mediation Center (ITOTAM) & International Court Of Arbitration In Prague (PRIAC)

Joint Turkish – Czech Arbitration and Business Law Conference & Investment and Business Forum

Dates:
7-8 March 2024

Venue:
Istanbul Ticaret Odası (Istanbul Chamber of Commerce)
Main Building, Council Chamber, 4th Floor
Hobyar Mah. Reşadiye Cad. 34112
Eminönü/İstanbul

Language:
The language of the conference is English.
All materials related to the conference are prepared in Turkish and English.

Format:
The conference participation is available for a fee. The conference includes a 1.5-day Seminar Programme, an additional half-day B2B Business Forum, and Turkish-Czech Social Events that will take place after the programs (March 7: Boat Trip & Conference Dinner at Cemile Sultan Korusu, March 8: Conference Dinner on the terrace of the Istanbul Chamber of Commerce).

How to Get Registered?

Conference Programme

Online Registration Form

PDF Registration Form Download Link

The IBAN numbers of our TL and EUR accounts are below. Make the payment by entering the phrase “ITOTAMPRIAC” + the number of the options you choose in the “Conference Programme” (For example, "ITOTAMPRIAC1" if you will attend the conference as a single person or "ITOTAMPRIAC16" if you have a guest who will attend with you). After making the payment, you can register for the conference by filling out the online registration form linked above or by downloading and signing the registration form in PDF format and then sending it to the e-mail address itotam@ito.org.tr. Please also send your payment receipt to itotam@ito.org.tr e-mail address.

Please note that incomplete registration forms and payment receipts will not allow registration for the conference.

Please note that registrations are not transferable.

Istanbul Chamber of Commerce EUR Account
TR98 0006 7010 0000 0060 6519 49