İş Dünyasına Yönelik Corona Virüs için Alınan Ekonomik Tedbirler

Küresel bir salgın yasıyoruz. Sosyal ve ekonomik hayatı derinden etkileyen bu salgına karsı bütün devletler ve bütün milletler; saglık için, gelecek için, insanlık için mücadele ediyor.

Cumhurbaskanımız, hükümetimiz, bakanlarımız, saglıkçılar, belediyeler, sivil toplum ve is insanları el ele, toplumsal dayanısmanın en güzel örneklerini veriyoruz.

İstanbul is dünyası da her zaman oldugu gibi milletinin, memleketinin yanında hareket ederek bütün varlıgıyla mücadeleye destek oluyor.

İstanbul Ticaret Odası olarak, meclis üyelerimiz, komitelerimizle, üyelerimizle sürekli iletisim halindeyiz. Sektörlerimizi takip ediyoruz, önlem önerileri gelistiriyoruz.

İş dünyamızın, bu sıkıntılı süreci mümkün olan en az hasarla atlatabilmesi için alınması gereken tedbirler konusunda Türkiye Odalar ve Borsalar Birligi (TOBB) ile birlikte mücadele süreçlerine aktif katkı sunuyoruz.

Biliyoruz ki bu süreçte is dünyasına yönelik Odamız ve tüm Odaların önerileri dogrultusunda, TOBB öncülügünde gerçeklesen girişimlerle alınan tedbirler hususunda, sizleri bilgilendirmek ve iletişimde kalmak çok önemli. Süreçlerden haberdar etmek ve bugüne kadar yapılanları bilgilendirmek amaçlı size bu dokümanı hazırladık. Girişimlerimiz, önerilerimiz sürüyor. Ticari ve Ekonomik hayatı yakından takip ediyoruz.

Sizleri gelismelerden haberdar etmeye devam edecegiz.

Salgını bir an önce yenmek duasıyla; Allah’a emanet olun.

Saglıkla kalın.

Dokümanlar