Ayakkabı Sektörü Trendleri – 3

Detaylar ve başvuru kayıt formu için tıklayınız.

Tarihi 25 Kasım 2021 / 11:00 - 13:00
Yeri İTO Kurumsal / YouTube
Ayakkabı Sektörü Trendleri – 3

Odamız’ca sektör temsilcileri ve sivil toplum kuruluşlarının katılımıyla ayakkabı sektörünün 2022 / 2023 yılı sonbahar - kış trendlerini ve kadın - erkek ayakkabı modellerinde kilit unsurları tanıtan “WGSN Ayakkabı Trend Sunumu”nun yer alacağı “Ayakkabı Sektörü Trendleri-3” Webinarı, 25 Kasım 2021 tarihinde 11.00 - 13.00 saatleri arasında Odamız Youtube kanalı üzerinden canlı olarak yayınlanacaktır.

Tüm üyelerimizin katılımına açık olarak gerçekleştirilecek webinara kayıt oluşturulması amacıyla aşağıdaki linkte yer alan başvuru formunun doldurulması hususu saygıyla rica olunur.

Not: Kayıt için belirteceğiniz e-posta adresinize Youtube bağlantı linki iletilecektir. Bu çerçevede, başvuru esnasında güncel e-posta adresinizi yazmanızı rica ederiz.

Başvuru kaydı için tıklayınız: