İstanbul Ticaret Odası ve Türk Telekom İş Birliği ile KOBİ’lerde Siber Güvenlik

Detaylar ve başvuru kayıt formu için tıklayınız.

Tarihi 29 Kasım 2022 / 09:30 - 12:00
Yeri İstanbul Ticaret Odası / 4. Kat Meclis Salonu
İstanbul Ticaret Odası ve Türk Telekom İş Birliği ile KOBİ’lerde Siber Güvenlik

Bilgi ve iletişim teknolojilerinde yaşanan ilerlemeler, işletmelerin dijital dönüşümünü, rekabette öne çıkabilmeleri için zorunlu hale getirdi. Diğer yandan, dijital dönüşümün en önemli ögesi veri iken bu verinin ve çalıştırdığı dijital altyapının güncel sistemlerle korunması büyük önem taşıyor.

İşletmelerde, müşterilerin ihtiyaçlarını ve çalışanlarının beklentilerini karşılamak amacıyla iş yapış şekillerinin dönüştüğü ve dijitalleşmenin ivme kazandığı bir dönemdeyiz. Bu dönüşüm verimlilik ve kârlılık için önemli bir faktör oluştururken, veri güvenliği alanında da önemli bir ihtiyacı ortaya çıkarıyor. Tüm bu gelişmeler ışığında,  İstanbul Ticaret Odası olarak KOBİ’lerimizin dijital dönüşüm yolculuklarında onlara rehberlik sağlamak amacıyla uyguladığımız Dijital KOBİ’m projesinde, stratejik ortağımız Türk Telekom ile birlikte siber güvenlik alanındaki mevcut durum, güncel gelişmeler ve stratejilere yönelik değerlendirmelerin paylaşılacağı “KOBİ’lerde Siber Güvenlik” isimli seminerimiz 29 Kasım 2022 tarihinde gerçekleştirilecektir.

İTO Eminönü Merkez Binası 4. Kat Meclis Salonu’nda 09.30 – 12.00 saatleri arasında gerçekleşecek programımıza katılım ücretsiz olup, kayıt için linkteki formun doldurulması gerekmektedir.

Program Detay ve kayıt için:  https://dijitalkobim.org/kobilerde-siber-guvenlik-semineri