Kişisel Verileri Koruma Kanunu Bilgilendirme Eğitim Semineri

Detaylar ve başvuru kayıt formu için tıklayınız.

Tarihi 29 Kasım 2021 / 10:00 - 12:30
Yeri İTO Kurumsal / Youtube - 4. Kat Meclis Salonu
Kişisel Verileri Koruma Kanunu Bilgilendirme Eğitim Semineri

"Kişisel Verileri Koruma Kanunu Bilgilendirme Eğitimi
" başlıklı seminerimiz 29 Kasım 2021 Pazartesi günü 10.00 – 12.30 saatleri arasında Odamız 4. Kat Meclis Salonu’nda ve eş zamanlı olarak Odamız Youtube kanalı üzerinden canlı olarak yayınlanacak olup, tüm üyelerimizin katılımına açıktır.

Söz konusu eğitim seminerimize katılmak için aşağıdaki linkte yer alan başvuru kayıt formunu doldurmanızı rica ederiz.

Not: Seminerimiz ücretsiz olup, her katılımcı için ayrı başvuru formu doldurulması gerekmektedir. Kayıt için belirteceğiniz e-posta adresinize hatırlatma maili ve youtube bağlantı linki iletilecektir. Bu çerçevede, başvuru esnasında güncel e-posta adresinizi yazmanızı rica ederiz.

Başvuru Kayıt Linki:

Saygılarımızla,