Portre Çekim ve Işık Kullanım Teknikleri

Detaylar ve başvuru kayıt formu için tıklayınız.

Tarihi 18 Mayıs 2022 / 13:00 - 16:00
Yeri İstanbul Ticaret Odası / Meclis Salonu
Portre Çekim ve Işık Kullanım Teknikleri

Bilindiği üzere; yetenek, mesleki eğitim ve ehliyet gerektiren fotoğrafçılık sektöründe son yıllarda teknolojinin hızla gelişmesi, sektörde önemli değişim ve gelişimi beraberinde getirmiştir. Hızla gelişen teknolojinin sektöre uyumunun sağlanması önem arz ederken, gelişen teknolojiyle birlikte kullanım tekniklerinin değiştiği ve geliştiği görülmektedir. Bu kapsamda, portre çekim ve ışık kullanım tekniklerine ilişkin bilgilerin istişare edilmesine yönelik sektörde faaliyet gösteren üyelerimizin bilgilendirilmesi maksadıyla Odamızda bir seminer düzenlenecektir.

Ekli program kapsamında 18 Mayıs 2022 Çarşamba günü 13.00 – 16.00 saatleri arasında Odamız Merkez Bina 4. Kat Meclis Salonu’nda düzenlenecek olan "Portre Çekim ve Işık Kullanım Teknikleri" başlıklı seminere ilgilenilmesi halinde iştirakiniz rica olunur.

Saygılarımızla,

Seminer Kayıt Linki: https://forms.gle/FwAhGhJQ6YKnTeMQ8