EUR.1 / EUR-MED DOLAŞIM BELGELERİ HK.

İSTANBULTİCARET ODASI
2 Temmuz 2018 tarihinden itibaren tüm gümrük idarelerinden yapılan ihracat işlemlerinde bir sonraki talimata kadar her iki usulde (hem manuel hem de elektronik olarak) düzenlenebilecek, Barkodsuz olarak 2 Temmuz 2018 tarihinden önce Odamızdan satın alınan EUR.1/EUR-MED Dolaşım Belgelerinin MEDOS’tan takibi mümkün bulunmadığından halihazırda firmalarda mevcut bulunan belgeler sadece manuel onaylanabilecek, ancak 2 Temmuz’dan sonra Odamızdan satın alacağınız sözkonusu belgelerin bir sonraki talimata kadar her iki usulde (hem manuel hem de elektronik olarak) onaylanabileceği üyelerimize önemle duyurulur.

EUR.1 / EUR-MED DOLAŞIM BELGELERİ HK.

İSTANBULTİCARET ODASI