İSTANBUL TİCARET ODASI 2017 YILI RAMAZAN AYI ALIŞVERİŞ HEDİYE ÇEKİ ALIMI İHALESİ

İstanbul Ticaret Odası ekte teknik özellikleri yazılı 2017 yılı Ramazan ayı alışveriş hediye çeki alımı için kapalı zarf üsulü ile ihale yapacaktır.

İhaleye katılmak isteyen firmaların tekliflerini ve alışveriş çeki numunelerini kapalı zarf içerisinde 02.05.2017 saat 12:00’a kadar Odamız İdari İşler ve Satınalma Koordinatörlüğü Evrak Kayıt bölümüne elden teslim edilmesi gerekmektedir.

Odamız ihaleyi yapıp yapmamakta, ertelemekte, dilediğine vermekte ve ihale konusu işin miktarını ihale tarihinden önce  arttırıp, azaltmakta serbesttir.

Duyurulur.

Duyurulur.