Emlak İşletmeleri Açısından Tapu Kadastro Uygulamaları & Önemi

Detaylar ve başvuru kayıt formu için tıklayınız.

Tarihi 17 Nisan 2024 / 13:30 - 17:00
Yeri İstanbul Ticaret Odası
Emlak İşletmeleri Açısından Tapu Kadastro Uygulamaları & Önemi

Malumları olduğu üzere; gayrimenkullerin satılması, satın alınması ve kiralanmasında rehberlik eden emlak işletmeleri, aynı zamanda gayrimenkullerin profesyonel rehberliğinin sağlanması, alıcılar ve satıcılar arasındaki ilişkilerin yönetiminin yapılması, piyasa pazar analizinin sağlıklı bir şekilde oluşturulması ve tapu kadastro işlemlerinin sorunsuz yürütülmesi gibi pek çok konuda sektör açısından önem teşkil etmektedir.

Bu itibarla, Gayrimenkul Hizmetleri Meslek Komitemizin talebi doğrultusunda; Gayrimenkul hizmetleri sektör temsilcilerinin katılımları ile 17 Nisan 2024 Çarşamba günü 13.30 – 17.00 saatleri arasında Odamız Meclis Salonu’nda “Emlak İşletmeleri Açısından Tapu ve Kadastro Uygulamaları & Önemi” Paneli düzenlenecek olup, panelle ilgilenilmesi halinde kayıt oluşturulması amacıyla aşağıdaki linkte yer alan başvuru formunun 16 Nisan 2024 tarihine kadar doldurulması hususu bilgilerinize sunulur.

Saygılarımızla,

Panel Kayıt Linki: