Ticari Vize Başvuru İşlemleri ve Gerekli Belgeler

Odamızın vize birimi üyelerimizin ticari vize alımlarını kolaylaştırmak amacıyla kurulmuştur.

Odamızın, Almanya, Fransa, İtalya ve Hollanda ile yaptığı anlaşmalar çerçevesinde üyelerimizin "Ticari Vize İşlemleri" yürütülmektedir.

Bunun yanı sıra, Romanya Başkonsolosluğu ile yapılan anlaşma çerçevesinde, üyelerimizin uzun süreli vize alabilmesi için tarafımızdan Referans Mektubu verilmektedir.

ALMANYA

Almanya Ticari vizesi için şirket sahibi , ortakları ve çalışanları için Ticari Vize başvurusu alınmaktadır.

Almanya Schengen Türkçe Başvuru Formu

Almanya Vekaletname Formu

Almanya Şirket Çalışanları İçin İstenen Evraklar

Almanya Vizesi Şirket Sahibi - Ortak İçin İstenen Evraklar

FRANSA

Şirket sahibi veya ortağı olan üyelerimiz için Ticari vize başvurusu yapılmaktadır. Fransa Ticari vize başvurularının online olarak doldurulması gerektiğinden aşağıda gerekli başvuru linkini görebilirsiniz.

Fransca Ticari Vize Başvuru Linki

Fransa Vizesi Şirket Sahibi - Ortak İçin İstenen Evraklar

İTALYA

Sadece İtalya Şirket davetiyesi olan şirket sahibi veya ortağı olan üyelerimiz için Ticari Vize başvurusu yapılmaktadır. İtalya’ya Fuar’a katılmak isteyen üyelerimizin başvuruları İstanbul İtalya başkonsolosluğu tarafından turistik olarak kabul gördüğünden ticari vize olarak başvuru yapılamamaktadır.

İtalya Vize Başvuru Formu

İtalya Vekaletname Formu

İtalya Ticari Davetiye Formu

İtalya Vizesi Şirket Sahibi - Ortak İçin İstenen Evraklar

HOLLANDA

Hollanda için sadece üyemiz olan şirket sahipleri ve ortakları için Ticari Vize başvuruları yapılmaktadır.  Hollanda vize başvuru formu online olarak doldurulacağından ekte gerekli linki görebilirsiniz.

Hollanda Ticari Vize Başvuru Linki

Hollanda Vizesi Şirket Sahibi - Ortak İçin İstenen Evraklar