Detaylar ve başvuru kayıt formu için tıklayınız.

Tarihi 15 Şubat 2024 / 13:30 - 16:30
Yeri İstanbul Ticaret Odası

"İşletme Değerlendirme Raporu’nun Findeks’ten Sunulması ve KOSGEB Yeşil Sanayi Destek Programı Bilgilendirme Semineri" 15 Şubat 2024 Perşembe günü 13.30 – 16.30 saatleri arasında Odamız Eminönü Merkez Bina 4. Kat Meclis Salonu’nda gerçekleştirilecek olup, tüm üyelerimizin katılımına açıktır.

Söz konusu seminere katılmak için aşağıdaki linkten erişim sağlayabileceğiniz başvuru formunu doldurmanız gerekmektedir.

Web: https://tr.surveymonkey.com/r/6DHHDWJ

Not: Seminerimiz ücretsiz olup, her katılımcı için ayrı başvuru formu doldurulması gerekmektedir. Kayıt için belirteceğiniz e-posta adresinize hatırlatma e-postası iletilecektir. Bu çerçevede, başvuru esnasında güncel e-posta adresinizi yazmanızı rica ederiz.

Saygılarımızla,