Üretken Yapay Zekânın İş Dünyasına Etkileri ve Girişimcilik

Detaylar ve başvuru kayıt formu için tıklayınız.

Tarihi 21 Mart 2024 / 09:30 - 13:30
Yeri İstanbul Ticaret Odası
Üretken Yapay Zekânın İş Dünyasına Etkileri ve Girişimcilik

İstanbul Ticaret Odası olarak, üyelerimizi iş dünyası ve güncel konularda bilgilendirmek amacıyla seminer çalışmalarımıza devam etmekteyiz.

Bu kapsamda, "Üretken Yapay Zekânın İş Dünyasına Etkileri ve Girişimcilik" Semineri, 21 Mart 2024 Perşembe günü 09.30 - 13.30 saatleri arasında Odamız 4. Kat Meclis Salonu'nda gerçekleşecek olup, tüm üyelerimizin katılımına açıktır.

Seminerimiz ücretsiz olup, her katılımcı için ayrı başvuru formu doldurulması gerekmektedir. Seminer kayıtları https://tr.surveymonkey.com/r/seminerkayit adresinden yapılmaktadır.

Kayıt için belirteceğiniz e-posta adresinize hatırlatma maili gönderilecek olup, bu çerçevede kayıt esnasında güncel e-posta adresinizi yazmanızı rica ederiz.

Saygılarımızla,

* İstanbul Ticaret Odası Merkez Bina’da gerçekleşen inşaat nedeniyle otopark imkânı bulunmamaktadır. Hassasiyet gösterilmesi önemle rica olunur.