Bosch Rexroth, mobil hidrolik tedarikçileri ile buluştu

Bosch Rexroth firması, ‘Tedarikçi Günleri’ kapsamında İstanbul Ticaret Odası’nda yan sanayicilerle buluştu. Yan Sanayi Borsası’na kayıtlı 50 firma, Bosch Rexroth yetkililerine ürünlerini tanıttı.

Bosch Rexroth, mobil hidrolik tedarikçileri ile buluştu

HABER: MÜGE BİBER

İstanbul Ticaret Odası Yan Sanayi Borsası, ‘Tedarikçi Günleri’ organizasyonlarıyla yerli ve yabancı büyük firmalarla, yan sanayi firmalarını satın alma masasında buluşturuyor. İTO’nun organizasyonunda, tedarikçi firmalarla B2B masasına oturan büyük firmaların yetkilileri, bu sayede yeni işbirliklerine imza atıyor.

50 FİRMA İLE GÖRÜŞME

İstanbul Ticaret Odası’nın Eminönü’ndeki merkez binasında düzenlenen B2B etkinliğinden önce Bosch Rexroth Satınalma Sorumlusu Halis Er, yaptığı sunumla tedarikçi adaylarını bilgilendirdi. Sunum sonunda düzenlenen B2B etkinliğinde Bosch Rexroth yetkilileri otomotiv, hidrolik, havacılık ve savunma sanayi sektörlerine hizmet veren, talaşlı işleme ve yüzey işleme alanlarında faaliyet gösteren firmalarla görüştü. Görüşmeye gelen tedarikçilerin ISO 9001 belgeli ve 3D ölçüm ekipmanına sahip ihracatçı firmalardan olmasına özen gösterildi.