TİCARET öğrencilerine İTO’dan güçlü destek

İstanbul Ticaret Odası, 2021-2022 akademik yılında İstanbul Ticaret Üniversitesi'ni tercih edip kayıt yaptıran öğrencilere güçlü bir destek paketi sunuyor. TİCARET’i ilk 5 tercihine yazıp kazananlara yüzde 20 destek var. Ayrıca birinci tercih olarak TİCARET’i seçenlere aylık 600 TL nakit burs verilecek. Başarı sıralamasında ilk 5 bine girecek adaylar ise aylık 1.500 TL burs alacak.

TİCARET öğrencilerine İTO’dan güçlü destek

İstanbul Ticaret Odası, kurucusu olduğu İstanbul Ticaret Üniversitesi'ni tercih edecek öğrenciler için yeni bir destek paketi açıkladı.

İLK 5 TERCİH BURSU

İTO İlk 5 Tercih İçin Burs kapsamında, İstanbul Ticaret Üniversitesi’ni ilk beş tercihine yazarak kazananlara yüzde 20 oranında eğitim desteği sağlanacak. Ayrıca bu destek, Hukuk ve Mühendislik Fakültesi’nde başarı sıralamasına göre yüzde 20 veya yüzde 10 artacak.
Üniversitede farklı tercih bursları da uygulanacak. Tercih Bursları kapsamında İstanbul Ticaret Üniversitesi’ni birinci tercihine yazarak kazananlara aylık 600, ikinci tercihine yazarak yerleşenlere ise aylık 500 TL nakit burs verilecek.

BAŞARI SIRALAMA BURSU

Başarı Sıralama Bursu ile ise Türkiye’de ilk 5 bine girerek İstanbul Ticaret Üniversitesi’ni tercih edenlere aylık 1.500 TL, 5001-10.000 arasına girip üniversiteyi tercih edenlere ise aylık 1.000 TL burs verilecek.

İTO üyelerinin eş ve çocuklarına ise üniversite kaydında eğitim ücreti üzerinden yüzde 15 indirim uygulanıyor.

Sosyal Medyada Biz

ITO Symbol